Koos (bijnaam Coco)

Zijn moeder was ook hondenfokker, als kind was Koos er al bij betrokken.

Is een vroege vogel en laat voor zijn werk Uschi al uitgebreid uit.

Esmee

Woont op zichzelf en is 2 dagen per week co-ouder van Uschi. Begroet steevast eerst Uschi en dan pas haar ouders 🙂

Tigo

Tigo’s grootste wens was een hond, ook al woont Tigo niet meer thuis, Uschi is zijn grootste soulmate.

Renate

Zwaar besmet met het doodle-virus en is de fokker van Coco Doodles; in bezit van certificaat Houden van honden.

Na ons eerste nestje in rustiger vaarwater

Mei 2023.

Op Moederdag ben ik verrast met een leuke boottocht. Een heerlijk relaxte dag, en dat is de beginmaanden van dit jaar even anders geweest. Op 3 januari kreeg Uschi haar eerste nestje en het was met 11 puppy’s lekker druk natuurlijk. Nu is de rust aardig terug gekeerd bij ons.

Tot voor kort hadden we de puppy’s Senna en Cato allebei nog bij ons thuis. Ontzettend leuk maar ook intensief, met beide naar puppycursus, trainen, met ze spelen, we waren er maar druk mee.

Op 6 mei was het zover en ging Senna bij een heel fijn gastgezin wonen. Ze hebben haar de leuke naam Soof gegeven en het gaat gelijk heel erg goed met haar. Ook bij dit nieuwe gezin krijgt ze volop aandacht. Superfijn! Soof is (net zoals Cato) een fokpup dus zij komt af en toe bij ons logeren zodat ze zich vertrouwd blijft voelen bij ons. Want als al haar medische testen goed zijn (dit weten we als ze ruim een jaar oud is) zal ze als alles goed gaat ook bij ons een nestje krijgen.

We wilden graag dat Uschi gezelschap in huis zou krijgen van een pup uit haar eigen nestje en het is echt leuk om te zien hoe graag Uschi en Cato samen spelen. Voor Cato leuk om samen met haar moeder de wereld te ontdekken zoals voor de eerste keer bootje varen. Super om samen met Coco, Esmee en Tigo volop van deze 2 leukerds op het water te genieten!